Az egészség, mindenkinek a saját kezében van.

Sokorai Klára

természetgyógyász, belső utazás tréner,

GNM tanácsadó

Perszonokrácia

(benső isteni tudatosság, egy abszolút hatalom,saját szuverén határtalanság, ahol)

ÉN  VAGYOK  A  SAJÁT   KORMÁNYZÓM

 

A  PERSZONOKRÁCIA megtanít arra hogy megszabaduljak a FÉLELEMTŐL, és megismerjem igazi önmagamat, a bennem  lévő  békét, szeretetet, és azt a hatalmas erőt, amely képes  megmutatni, hogy MINDENT  ÉN TEREMTEK.

Minden ember birtokában van a SZABAD  AKARAT amivel eldöntheti, hogyan szeretné élni az életét.

 A szeretet és a félelem érzése közül a szeretet az ami természetes, a félelem pedig csak illúzió!

A nap minden pillanatában e kettő között választhatok, döntésem  pedig meghatározza, milyen életet élek és milyennek látom a világot.

Ha ezt megértem nem lesz szükségem többé arra, hogy a körülmények áldozatának tekintsem magam. Nem kell többé másokat hibáztatnom  saját boldogtalanságomért.

Mert  felelős  vagyok azért  amit  teszek!  Magam  választom  meg  az  érzéseimet,  amelyeket  megtapasztalok,  és én  döntöm  el  milyen  célokat  érek  el,  és  minden  ami  megtörténik  velem  azt  én  teremtem  magamnak.

.

A valóságos világban OTTON  VAGYOK, ahol egység van és szeretet, ahol nem vagyok ÁLDOZATA a világnak amely körülvesz. Az illúzió világában, ahol csupán a testi szemmel látok, mindennek van ellentéte, van ára és semmi sem biztos, semmi sem állandó, semmi sincs nyugalomban.

 

A betegség és a halál sem félemlít meg ha úgy döntök hogy a békét és a SZERETETET választom, mert ez mindig itt van bennem csak , befelé kell figyelnem, hallgatnom kell a belső tudatos énemre, s ha meghallgatom ezt a belső hangot, és minél mélyebbre jutok belső utamon annál

TISZTÁBB  ÉRZÉSEKKEL  SZEMLÉLHETEM  MAJD  ÖNMAGAMAT  ÉS  A  KÖRÜLÖTTEM  LÉVŐ  VILÁGOT

 

S ha rájövök hogy nincsenek jó és rossz dolgok csak másként kell meglátni, felfogni, értelmezni,  és ha ez sikerül, CSODÁLATOS lesz az életem és

MEGVÁLTOZIK  KÖRÜLÖTTEM  A VILÁG,

mert a külső világ csupán belső világom tükröződése.

 

AZ  IGAZI  VALÓSÁG  BENNEM  VAN, ÉS TÜRELEMMEL  VÁRJA  AZ  IDŐT  AMIKOR  BEFELÉ  FORDULOK  ÉRTE 

 

Minden ember szabadságra vágyik,mégis a belénk nevelt hiedelmek akváriumában vergődünk félelmektől és betegségektől bénultan. Birkaként szenvedünk. Eljött az idő amikor ideje lenne felismerni valódi teremtő természetünket .és tudatossá válni hogy mi teremtjük magunknak mindazt  ami itt van körülöttünk. Mert a boldogság itt van csak arra vár hogy magunkhoz engedjük.

 

Email: idessza@sokorai.hu