Az egészség, mindenkinek a saját kezében van.

Sokorai Klára

természetgyógyász, belső utazás tréner,

GNM tanácsadó

 

Az első csodálatos felismerés és megtapasztalás az Agykontroll tanfolyamon kezdődött, ami teljesen megváltoztatta az életemet ,mert rá mutatott arra,hogyan használhatjuk ki elménk istenadta lehetőségeit,s megtanított arra, hogyan lehet fontos döntéseket hozni, vagy problémákat megoldani, és egy boldogabb egészségesebb, sikeresebb életet teremteni magunknak. Azóta is rendszeresen alkalmazom,az Agykontroll széles eszköztárát.  A  REIKI  I. II.  tanfolyam jelentette a következő állomást, amely egy olyan japán eredetű természetes gyógymód ahol az Univerzum energiáját használva egy tiszta pozitív töltésű rezgés adható át, ami építő hatást gyakorol az emberi szervezetre.

Majd az alternatív orvoslással és természetgyógyászattal fojtattam tanulmányaimat MAGYAR  TERMÉSZETGYÓGYÁSZATI  AKADÉMIÁN 2004-ben. Kezdetben csak hobbi szinten foglalkoztatott, mert nagyon érdekelt az a rendkívül sokrétű megközelítés, ahol sokkal egészségesebb és számomra elfogadhatóbb megoldásokat találtam mint az akadémikus orvoslásban. Minél több területtel ismerkedtem meg, annál szélesebb lehetőségek kínálkoztak, és egyre jobban éreztem hogy ez az a terület amin tovább kell lépnem. Egyre jobban éreztem azt, hogy segíteni szeretnék az embereken. Elvégeztem minden olyan tanfolyamot, amitől vártam a csodát de még nem tudtam melyik az a terület amivel igazán foglalkozni szeretnék. Kellő akarattal és kitartással kerestem kutattam, mert mindig ott volt bennem a vágy a késztetés hogy tiszta szívvel segítsek ember társaimon! S egyszer csak egy lelki válság megtapasztalása után, amikor  életem a romokban hevert és kerestem a segítséget a megfelelő megoldást, rátaláltam és megismertem

Brandon Bays által kifejlesztett BELSŐ-UTAZÁS módszerére. Ami szó szerint rabul ejtett, és rögtön tudtam és éreztem , hogy EZ-AZ amit minél több embernek el kéne juttatni, mert nem csak megoldás volt a     problémám helyreállításában hanem óriási segítséget nyújtott a gyógyulásomban is és az egész életem átalakításában. Azóta rendszeresen alkalmazom ezt a technikát, trénerként visszajárok a tanfolyamokra segítőnek, és szívesen segítek azoknak az embereknek utazni, akik ezt a módszert választják. Továbbra is szenvedélyesen gyűjtöttem az információkat, tanfolyamokra előadásokra szemináriumokra jártam,mert éreztem magamban a szándékot hogy segítséget nyújthassak a rászorulóknak,és ekkor érlelődött meg bennem a tökéletes bizonyosság :

MEGTALÁLTAM  AZ  UTAMAT!

TÖKÉLETESEN   ÚJ  ÉLET  NYÍLOTT  MEG  ELŐTTEM amikor rájöttem :

a célom itt a földön, hogy segítsek a hozzám forduló embertársaimon, és hirdessem  a békét a szeretetet!

De mindig még mindig folytattam a kutatást, míg meg nem ismerkedtem Dr. Hamer által feltárt

ÚJ-ORVOSTUDOMÁNNYAL

aki felfedezte a betegségek valódi okát és azt hogy

a betegség nem más mint agyunk megoldása arra hogy fizikai testünk alkalmazkodjon egy érzelmi megrázkódtatáshoz!

Azóta szinte kötelességemnek érzem hogy ezeket az információkat terjesszem, minél több emberhez eljuttassam, hogy mindenkinek tudtára adjam azt a csodálatos tényt hogy

VAN KIÚT!

 Az egészség mindenkinek a kezében van!

Fel kell ismerni ,hogy mi magunk vagyunk betegségeink egyedüli teremtői! Azóta hirdetem mindazoknak akik megértik és elfogadják,hogy a betegség nem más mint gondolataink és érzelmeink , kivetülése a fizikai testünkre!

Hirdetem  mindazoknak akik nem akarnak megbetegedni, azoknak akik már betegek, de szeretnének már végre elindulni a gyógyulás útján,és a GYEREKEKNEK akik előtt még ott az egész élet  akikben ott szunnyad a végtelen lehetőségek forrása és egy jobb világ reményének üzenete!

 

ITT  AZ  IDŐ  HOGY   ELGONDOLKODJUNK  ÉS  MEGTEGYÜK  A  180 FOKOS  FORDULATOT,  A  LÉTEZÉS, ÚJ  MÓDJA  FELÉ!

 

Email: info@sokorai.hu

 

 

 

Sokarai Klára vagyok.

 

2000-ben elindultam egy úton, és  azóta keresem kutatom mi az, amivel segíthetnék önmagamnak és másoknak is jobbá és szebbé tenni az életet.

 

Azóta óriási változáson mentem keresztül!